Terapie online

Daca nu ai cum sa ajungi la terapie din diferite motive, sunt probleme pentru care te poti programa si la sedinte de terapie online.  Un psiholog roman iti poate oferi confortul de a sustine sedintele de terapie in limba in care iti exprimi cel mai bine emotiile si gandurile.

Iata cui se adreseaza sedintele de terapie online:

Cetateni romani plecati in strainatate – Terapia cu un specialist care cunoaste limba si cultura din care provii poate fi uneori mai potrivita. De asemenea, costurile terapiei cu un terapeut roman sunt mai accesibile decat cele cu un terapeut strain.

Persoane care locuiesc in alte orase – Poate ca iti doresti un terapeut din alt oras si ar fi imposibil sa strabati drumul pentru fiecare sedinta de terapie. Geografia nu trebuie sa fie un obstacol atunci cand iti doresti un terapeut.

Persoane care au un program incarcat sau atipic – In cazul in care ai programul foarte incarcat si traficul bucurestean nu iti permite sa pierzi timp inutil, terapia pe internet e mai accesibila. Daca lucrezi dupa un program atipic si nu poti ajunge la cabinet, acest tip de psihoterapie poate fi raspunsul pentru tine. Din pauza de pranz sau poate in timp ce lucrezi de acasa, poti accesa terapeutul pe telefon sau pe computer.

Persoane care nu pot parasi domiciliul – Daca ai in ingrijire un copil mic si nu poti parasi casa, terapia online poate fi un mod accesibil de a te adresa unui specialist.

Odata cu pandemia, sedintele online au venit in ajutorul tuturor.  Poti face terapie, fara sa te expui risculi de imbolnavire cu noul coronavirus.

Multi se vor intreba daca terapia online este la fel de eficienta ca terapia in cabinet. Iata doar cateva studii care confirma eficacitatea: studiu 1, studiu 2, studiu 3. studiu 4.

Tarif terapie online:

Consultati tarifele sedintelor de terapie aici.

Programare:

Pentru a face o programare si pentru informatii suplimentare, contacteaza-ma la 0735.530.453.

(Germania, Italia, Dubai, Emirate, Spania, Cehia, Franta, SUA, Danemarca, Suedia, Norvegia, Elvetia, Polonia, Grecia, Turcia)

 

Terapie online, terapeut online roman, Romania. Bucuresti, psiholog online, psihoterapie online. Psihoterapeut online, depresie, anxietate, consiliere. Atac de panica, singuratate, skype, whatsapp, internet, video.