Test psihologic Copacul Blob

Despre


Psihologie, Psihoterapie, Dezvoltare personala



test psihologic copacul blob

Test psihologic Copacul Blob

Test psihologic Copacul Blob

Testul psihologic Blob Tree ii apartine psihologului comportamentalist Pip Wilson. Acest test ne poate ajuta sa ne recunoastem si sa ne intarim emotiile. De asemenea, cu ajutorul testului, putem sa vedem ce ne-ar placea sa obtinem in viitor. Testul omuletilor blob poate fi folosit atat cu grupuri de copii, cat si cu grupuri de adulti, dar si individual. El este mai mult un test psihologic distractiv.

Test psihologic Copacul Blob – testul are 2 etape:

1. Priveste copacul si alege figurina care te descrie cel mai bine in prezent.

2. Priveste copacul si alege figurina care ti-ar placea sa te reprezinte (in care ai vrea sa te regasesti in viitor).

Test psihologic emotii Blob Tree

Daca ai ales una dintre figurile 1, 3, 6, sau 7, esti o persoana cu determinare, careia nu ii e teama de obstacolele sau dificultatile ce pot sa apara. Privesti cu incredere si optimism inainte.

Figura nr. 4 descrie o persoana ferma, care vrea sa obtina succesul fara a fi nevoita sa depaseasca obstacole.

Figura 5 descrie o persoana fara prea multa forta vitala, renunta rapid si nu are prea multa incredere in sine.

Daca ai ales una dintre figurile 2, 11, 12, 18, 19, esti o persoana sociabila, gata sa isi ajute prietenii la nevoie, capabila sa lucreze in echipa, comunicativa, orientata catre gasirea de solutii.

Daca ai ales figura 9 esti o persoana joviala si dornica de distractie. Stii sa traiesti clipa si esti o persoana creativa.

Figurile 13 si 21 descriu o persoana cu tematoare, secretoasa si care prefera sa evite relatiile apropiate. Nutresc sentimente de invidie si nu se simt apreciati. Pot sa existe trasaturi narcisice.

Figura 8 descrie o persoana care viseaza cu ochii deschisi, are trasaturi romantice si simte nevoia de izolare pentru recapatarea energiei vitale.

Test psihologic blob tree

Daca ai ales una dintre figurile 10 sau 15, esti o persoana adaptata si multumita de viata pe care o are. Consideri ca esti in locul potrivit.

Numarul 14 descrie o persoana epuizata emotional. Probabil ca traversezi o perioada cu multe turbulente, ti-ai pierdut speranta si fe simti deznadajduit. Nu uita, totul e trecator.

Figura 20 prezinta o persoana care are o parere foarte buna despre sine. Ai aptitudini de lider si ti-ai dori ca ceilalti sa te asculte, sa iti urmeze indicatiile. Esti foarte increzator in propriile forte.

Figura 16 poate descrie o persoana care a obosit sa ii sustina pe altii. Daca insa ai privit desenul gandind ca omuletul 17 il imbratiseaza pe 16, atunci se poate sa fii o persoana care are spirit de echipa si mai mult de atat, sa fii punctul de sprijin pentru ceilalti, dand dovada de stabilitate si putere.

Ti-a placut acest test psihologic? Incearca si un exercitiu de autocunoastere si dezvoltare personala. 

test psihologic gratuit online

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.