Psiholog, psihoterapeut – cabinet in Bucuresti

Blog de psihologie


Psihologie, Psihoterapie, Dezvoltare personala



psiholog bucuresti

Psiholog, psihoterapeut – cabinet in Bucuresti

  • cabinet psiholog
    Cabinet psihologie si psihoterapie

Cauti un psiholog sau psihoterapeut in Bucuresti? Te astept la cabinet, fie ca vrei o programare pentru terapie individuala, terapie de cuplu sau terapie de familie.

Fie ca te confrunti cu anxietate, depresie, tulburari de comportament alimentar, fie ca ai probleme in relatia de cuplu, fie ca vrei dezvoltare personala, autocunoastere, regasirea linistii, te pot ajuta sa iti indeplinesti obiectivele.

Ti-ai pierdut increderea in tine sau in ceilalti?

Ai dificultati in a pune capat evenimentelor si relatiilor paguboase din viata ta?

Te chinui sa slabesti sau sa ai un stil de viata sanatos?

In curand voi anunta formarea unor grupuri de terapie. Se stie ca terapia de grup este mai utila in anumite situatii decat cea individuala. Daca nu ai inca destul curaj pentru a veni la o sedinta de terapie individuala, terapia de grup iti va fi de ajutor. Colegii de grup pot impartasi situatii similare cu a ta si poti lucra initial fara vreun efort suplimentar. In grupul de terapie vei gasi sustinere, vei putea sa te cunosti mai bine in relatie cu ceilalti, se vor activa emotii si ganduri in scop terapeutic.

Relatiile dintre oameni sunt din ce in ce mai complicate in contextul lumii moderne. Tentatiile sunt multiple, iar social media lucreaza de multe ori in defavoarea relatiilor cu sens si profunzime. Daca tu cauti o relatie perfecta, te voi ghida catre a citi basme. Povestile prietenilor despre relatiile lor perfecte sunt de multe ori doar povesti. Daca vrei sa comunici mai bine in relatie, sa iti exprimi nevoile, sa pui limite sanatoase si sa realizezi daca te potrivesti cu cealalta persoana, atunci vom avea de lucru impreuna.

Te astept la cabinet (cabinetul este situat in apropierea zonelor Grozavesti, AFI Cotroceni, Carrefour Orhideea, Regie, Politehnica) in Bucuresti.

Daca nu esti din Bucuresti, iti stau la dispozitie si online.

Tarifele unei sedinte de psihoterapie le gasesti aici.

Pentru programari suna la 07355.530.453

Comments

comments

Un răspuns la “Psiholog, psihoterapeut – cabinet in Bucuresti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.